Spondiloza cervicala se vindeca total cu frunza de brusture

Posted by on Mar 12, 2013

url

 

In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu ajutorul caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de spondiloza cervicala.

Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primavara si pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri si de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri. Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine.

Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate pentru ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineata. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 4-6 zile la rand.

Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical.

Acest tratament este bun si pentru discopatia lombara si pentru reumatism. Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului

email
  • http://www.facebook.com/silvia.tudor.904 Silvia Tudor

    Am verificat pe “propria piele” si a functionat. Sufeream de spondiloza cervicala de 2 ani. Era ingrozitor. Durerea ma trezea din somn in fiecare noapte. Am pus 5 zile brusture inmuiat in spirt medicinal si minune: am scapat de dureri. Chiar dupa prima noapte de tratament m-am simtit foarte bine. Nu mi-a venit sa cred. Incercati cu toata increderea.

  • http://www.facebook.com/silvia.tudor.904 Silvia Tudor

    O planta cu spirt. Ce poate strica?

Play Music